Rekrytering

Förmedlare/trainee inom Sakförsäkring i Jönköping eller Växjö

Säkra växer och söker nu en kommunikativ, relationsskapande och affärsmässig Sakförmedlare med inriktning mot försäljning till vårt kontor i Jönköping eller Växjö. Kanske är du i liknande bransch idag med försäljning av försäkringar, företagsrådgivning eller motsvarande verksamhet, men du kanske även är i en helt annan bransch och arbetar med professionell försäljning. Nu finns öppningen för nästa steg i din karriär.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 60 kontor över hela Sverige och som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om tjänsten

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende för Säkra i över 35 år.

Beroende på din bakgrund så kommer ett traineeprogram upprättas där målet är att du efter genomförd utbildning, ska kunna tilldelas ett antal befintliga kunder.

Du kommer även att aktivt bearbeta nya företagskunder för att utveckla affären. Du kommer att ha mycket kundkontakt, främst över telefon och mail, men även fysiska möten vilket innebär en del resande.

Större delen av våra kunder är små till medelstora privatägda bolag där vi bistår med försäkringsupplägg samt investeringsrådgivning för företag och förmögenhetsägare.

Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet.

Din bakgrund har du antingen inom sakförsäkring, antingen som företagsrådgivare, säljare på ett försäkringsbolag eller hos en förmedlare. Du kan också ha arbetat som säljare inom byggbranschen, industrin eller annan bransch som kräver kunskap och förståelse för olika branscher och företag.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Johan Frejinger, 073-50 83 264

Placeringsort: Jönköping alternativt Växjö Startdatum: Efter överenskommelse

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.