Rekrytering

Försäkringsförmedlare SAK i Varberg

Säkra växer och vi söker dig som är redo för nya utmaningar och är en erfaren rådgivare inom svensk skadeförsäkring. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kundnära team främst i Varberg. Vi arbetar med nära och långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 60 kontor över hela Sverige och som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Säkras värdegrund baseras på våra värdeord Engagemang, Kvalitet och Omtanke.
Med dessa vill vi skapa EKO på försäkringsmarknaden.

Om tjänsten

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende för Säkra i över 35 år.

Du kommer att ha mycket kundkontakt via fysiska möten men även via telefon, e-post eller andra digitala verktyg.

Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Större delen av kunderna är medelstora privatägda bolag där vi bistår med försäkringsupplägg samt investeringsrådgivning för företagaren och dess anställda samt förmögenhetsägare.

Större delen av kunderna är små och medelstora företag där vi bistår med försäkringsupplägg inom svensk skadeförsäkring.

Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Vi ser att du har en stark drivkraft, är prestigelös och har en positiv inställning. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt och agera på egen hand.

Du har gärna mångårig erfarenhet av rådgivning till företag av olika karaktär och är väl förtrogen med företagarens vardag. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap och har goda kunskaper i Officepaketet, vi arbetar i CRM-systemet LEO. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Du är medveten om att du som värdebärare för Säkra kommer ha stor betydelse när det gäller att forma och utveckla Säkra och bidrar med kompetens och idéer samt deltar i erfarenhetsutbyten som medverkar till Säkras vision – nämligen att bli ett av de stora förmedlarhusen i Sverige.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete i ett gott gäng med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Teamchef för Team Halland SAK Catrin Mårtensson, 070-565 79 41, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Placeringsort: Varberg
Startdatum: Snarast.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.