Rekrytering

Administratör inom Liv- och Pensionsförsäkring i Jönköping

Säkra växer och nu söker vi dig som har utomordentligt goda kunskaper inom administration från försäkringsförmedlare eller försäkringsbolag. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kundnära team i centrala Jönköping. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 70 kontor över hela Sverige och som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om tjänsten

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende för Säkra i över 35 år.

Din roll som Administratör innebär att:

  • du kommer stödja våra förmedlare med att bereda och handlägga kundärenden. Du kommer ha kundkontakt, främst över telefon och mail med kunderna.
  • du kommer att administrera och hjälpa våra kunder inom liv- och pensionsförsäkringar där vi bistår med försäkringsupplägg samt investeringsrådgivning för företagare och anställda.
  • du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Tjänsten är på heltid med placering centralt i Jönköping

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål.

Du har erfarenhet av kundkontakt och administration samt intresse för branschen. Du har erfarenhet av att arbeta med Liv- och Pensionsförsäkring, antingen hos försäkringsförmedlare eller hos försäkringsbolag. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap och har goda kunskaper i Officepaketet, vi arbetar i CRM-systemet LEO. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Du är medveten om att du som värdebärare för Säkra kommer ha stor betydelse när det gäller att forma och utveckla Säkra och bidrar med kompetens och idéer samt deltar i erfarenhetsutbyten som medverkar till Säkras vision – nämligen att bli ett av de stora förmedlarhusen i Sverige.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Frågor om tjänsten besvaras av Rasmus Östman, 070-492 26 24

Placeringsort: Jönköping
Startdatum: Omgående eller snarast möjligt.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 70 kontor över hela Sverige som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.