Rekrytering

Administratör inom Liv- och Pensionsförsäkring i Jönköping

Är du en lagspelare som söker ett jobb där du får stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi det för dig!

Säkra Småland AB tillhör Säkraorganisationen som idag sysselsätter drygt 200 medarbetare. Säkra är en av Sveriges största förmedlarorganisationer inom både Liv-, Sak- och Sparförsäkring och finns över stora delar av Sverige.

Vi är ett företag med stort kundfokus och stark teamkänsla. Idag är vi 18 medarbetare och belägna i Jönköping. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder. Med engagemang, erfarenhet och kreativitet skapar vi moderna helhetslösningar för våra kunder - och oftast har vi roligt under tiden!

Om tjänsten

Som administratör har du mycket kundkontakt. Du kommer att administrera och hjälpa våra kunder inom liv- och pensionsförsäkringar. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Vi söker dig som gillar att jobba tillsammans med andra men också har en stark egen drivkraft. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, tar ansvar för ditt arbete. Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Du bör ha god försäkringskunskap och en grundutbildning inom liv- och pensionsförsäkring. Tidigare erfarenhet av arbete som livadministratör är meriterande.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att maila ditt CV och ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista dag för ansökan är 21 september.

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rasmus Östman, 036-30 48 44, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BESÖK KONTORET I JÖNKÖPING

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största oberoende varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.