Om Säkra

Samhällsansvar

Inom Säkra har vi höga mål och ett stort engagemang gällande hur vår verksamhet påverkar samhället ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv.

Cancerfonden

Säkra stödjer Cancerfonden som Företagsvän.

Cancerfonden är en fristående ideell organisation grundad 1951. Cancerfondens vision är att besegra cancer.
Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av sjukdomen. För att nå dit arbetar organisationen med forskningsfinansiering, opinionsbildning och kunskapsspridning.

Cancerfonden sprider kunskap om cancer och hur vi kan minska risken att drabbas och skapar genom påverkansarbete förutsättningar för en trygg och jämlik vård. Just nu pågår 500 + forskningsprojekt som Cancerfonden finansierar.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 70 kontor över hela Sverige som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.