Om Säkra

  • Start
  • Om Säkra
  • Nyhetsrum
  • United Securities ingår samarbete med Fondab kring modern helhetslösning för depåtjänster

United Securities ingår samarbete med Fondab kring modern helhetslösning för depåtjänster

United Securities har ingått ett nytt samarbete med Fondab för att erbjuda sina rådgivare och slutkunder en komplett plattform för fondsparande. Fondab blir ett nytt depåförande institut och den nya lösningen innebär ett utökat kunderbjudande med ett eget gränssnitt för handel i ett brett fond- och depåutbud.

Lösningen som lanseras senare i vår innebär att Fondab levererar den tekniska plattformen för fondhandel, depå- och slutkundshantering integrerat med befintligt rådgivarsystem, vilket ger en komplett, digital plattform för rådgivare att verka från.

Starkt & transparent kunderbjudande
United Securities är ett värdepappersbolag numera helägt av Säkra, en av Sveriges ledande försäkringsförmedlarorganisationer inom sak- och livförsäkring samt finansiell rådgivning.

  • Samarbetet med Fondab är en viktig milstolpe i United Securities resa mot ett riktigt vasst och konkurrenskraftigt kunderbjudande. Genom lansering av en depå som erbjuder ett brett och flexibelt fondutbud och en transparent avgiftsstruktur med 100% återläggning av fondrabatter till kunderna kan vi skapa bästa förutsättningar för våra kunder och rådgivare, säger Helena Jendelid, vd på United Securities.
  • Genom Fondab får vi en modern lösning med ett fullt ut digitalt finansiellt system för fondhandel och depåhållning vilket ligger helt i linje med hur vi vill presentera vårt kunderbjudande. Samarbete med starka, välkända varumärken såsom Fondab är också en viktig del av strategin framåt fortsätter Helena.
  • Säkra och deras tillhörande värdepappersföretag United Securities har på kort tid etablerat sig som en av de stora rådgivarorganisationerna i Sverige. Jag är imponerad över deras tillväxtresa och genom detta samarbete så kommer Fondab snabbt kunna öka antalet användare och kapital i vår digitala plattform. Att nu United Securities väljer att Fondab som sin strategiska partner för depåtjänster och fondhandel bevisar åter igen att vi levererar marknadens bästa erbjudande till de aktörer som vill nyttja en modern och effektiv handelsplattform för fonder, säger Mikael Tjäder, vd på Fondab.

Modern och effektiv handelsplattform för fonder Fondab erbjuder en teknisk helhetslösning för kunders fondaffär och är ett helägt dotterbolag till MFEX Mutual Funds Exchange AB..

För ytterligare information kontakta

Mikael Tjäder

VD Fondab AB

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-417 04 17

Helena Jendelid

VD United Securities

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
070-876 88 05

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.