Om Säkra

Samuel Bugday ansluter till Säkra i Västerås

Säkra i Västerås fortsätter att växa och blir genom nyförvärvet av Sakförmedlaren Samuel Bugday ett av Säkras större kontor med 10 förmedlare och 5 assistenter.

– Vi är glada över att ha fått med en så duktig förmedlare som Samuel i vårt team. Han kommer att vara en stor tillgång i vår fortsatta satsning, säger Mattias Carlsson, VD, Säkra Västerås AB.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov.

Samuel har varit verksam i Säkra sedan 2015 där han på ett framgångsrikt sätt skapat ett stort förtroende på marknaden. Samuel är verksam som förmedlare inom Sak och har sin försäkringsbakgrund hos Trygg-Hansa.

– Det känns väldigt motiverande att ansluta till Säkra Västerås, ett kontor på stark frammarsch, säger Samuel Bugday.

Säkra har god närvaro i regionen och kan utöver kontor Västerås och Örebro erbjuda kontor i Sala, Enköping, Eskilstuna och Katrineholm. Säkra har i dag mer än 60 kontor över hela Sverige och finns representerade med finansiella rådgivare och liv- och sakförmedlare på flertalet av dessa.

För ytterligare information kontakta

Samuel Bugday
Förmedlare Sak
0768-30 11 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mattias Carlsson
VD, Säkra Västerås AB
0760-50 10 06
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR