Om Säkra

  • Start
  • Om Säkra
  • Nyhetsrum
  • Säkra lanserar ”Säkra Firman” tillsammans med Berkley och rekryterar Kristofer Pohl

Säkra lanserar ”Säkra Firman” tillsammans med Berkley och rekryterar Kristofer Pohl

Säkra fortsätter att utveckla verksamheten inom sakförsäkring på flera fronter och har rekryterat Kristofer Pohl för att vässa erbjudandet till större kunder med mer komplex verksamhet och försäkringsbehov. Upphandlingen ”Säkra Firman” lanseras samtidigt tillsammans med Berkley som försäkringsgivare.

Kristofer Pohl kommer senast från Aon och arbetade dessförinnan på Willis Towers Watson som försäljningsansvarig mot multinationella företag.

– Vi är mycket glada över att Kristofer Pohl har valt att vara med på Säkras satsning inom Sakförsäkringsområdet. Kristofer kommer med sin stora erfarenhet och kompetens bidra till ökat fokus mot större kunder som har ett mer komplext försäkringsbehov. Vi är även glada över att kunna presentera Berkley som försäkringsgivare till vår upphandling ”Säkra Firman”, säger Eva Pantzar Waage, VD och koncernchef på Säkra.

– Jag ser fram emot att kunna bidra till Säkras framtida tillväxt och att få vara med att bredda erbjudandet till alla kunder inom sakförsäkringsområdet. Att Säkra nu utmanar de större förmedlarna och satsar stort inom mitt kompetensområde känns extra spännande, säger Kristofer Pohl

– Kristofer kommer ansvara för det team som nu arbetar mot större kunder samt ansvara för försäljning, tillväxt och affärsutveckling inom affärsområdet SAK. Han har helt rätt profil och kompetens för detta och kommer kunna bidra starkt till vår utveckling, säger Jonas Stenmark, Affärsområdeschef Sak på Säkra

Under det senaste året har Säkra förvärvat ett antal sakförmedlarbolag och samtidigt rekryterat många nya Sakförmedlare. Satsningen har inneburit att ett nytt team med stor kunskap inom kundsegmentet Large & Complex har etablerats. Kristofer kommer att ansvara för teamet som arbetar mot större kunder.

För att öka kundupplevelsen och kundnyttan för tusentals mindre företag har Säkra upphandlat och utvecklat ett nytt koncept med stöd av företagens samlade upphandlingskraft. ”Säkra firman” ger kunderna tillgång till en företagsanpassad försäkringslösning i kombination med hög grad av digitalisering. Säkra lanserar nu ”Säkra Firman” tillsammans med Berkley som försäkringsgivare.

– Vi är mycket glada över att idag kunna presentera Berkley som försäkringsgivare för vår upphandling ”Säkra Firman”. Berkley har under upphandlingen visat på stor flexibilitet och förståelse för våra kunders behov. Därför ser vi med tillförsikt fram emot att slutföra implementeringen tillsammans med Berkley och inte minst att erbjuda våra kunder ”Säkra Firman”, säger Jonas Stenmark.

För ytterligare information kontakta

Jonas Stenmark
Affärsområdeschef Sak
+46 72 247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eva Pantzar Waage
VD och Koncernchef, Säkra AB
+46 708 87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.