Om Säkra

Säkra förvärvar sakförmedlaren Intermar

Säkra fortsätter att utveckla verksamheten inom sakförsäkringsområdet på flera fronter och förvärvar nu Intermar som är experter på marin försäkring. Intermar kommer från Tydliga.

Lösningen som lanseras senare i vår innebär att Fondab levererar den tekniska plattformen för fondhandel, depå- och slutkundshantering integrerat med befintligt rådgivarsystem, vilket ger en komplett, digital plattform för rådgivare att verka från.

– I det pågående arbetet med att strategiskt förflytta Säkra som organisation är det viktigt att säkerställa branschkunnig kompetens speciellt inom de segment där Säkra vill expandera verksamheten. Detta står Intermar för och vi är mycket glada över att Intermar väljer att vara med på Säkras tillväxtresa, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef inom Säkra

Genom förvärv och rekryteringar har Säkra även samlat kompetens inom marin försäkring, ett område som kräver kvalificerade kunskaper och gedigen erfarenhet. Nu lanseras ett kundteam för att hantera marin försäkring där Intermar spelar en viktig roll.

– Vi är mycket glada och stolta över att vi har lyckats attrahera medarbetarna och ägarna inom Intermar. Inom Säkra satsar vi nu inom ett antal områden på att utveckla specialistkompetens och Säkra Marin är en del i den satsningen, säger Jonas Stenmark, Affärsområdeschef SAK på Säkra.

Intermar är en försäkringsförmedlare med stark kompetens inom hela det marina området. Intermar arbetar med sjöförsäkring allt i alla dess former, såsom försäkringar för logistik-, speditions-, transport-, fartygs- och specialförsäkringar samt hamnar och operatörer och har en lång erfarenhet och gedigen kompetens inom detta

Säkra är ett företag som ligger nära våra värdegrunder med kunden i fokus och som satsar på sakförsäkring. Drivkraften att kunna göra det lilla extra och överträffa kundernas förväntningar har alltid varit vårt fokus inom Intermar, något som Säkra står bakom till 100%, säger John Wigsten VD på Intermar.

För ytterligare information kontakta

Jonas Stenmark
Affärsområdeschef Sak
+46 72 247 40 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
Tillväxtchef
+46 703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.