Om Säkra

Säkrakoncernen rekryterar Fredrik Johansson som CFO

Säkra fokuserar på vidareutveckling och konsolidering för att stärka sin position på marknaden och rekryterar Fredrik Johansson som CFO med tillträde i januari.

– Fredrik kommer ha en viktig roll i den förflyttning Säkra som organisation skall göra under det närmaste året. Vi går från en bolagsstruktur med många juridiska enheter till en renodlad bolagsstruktur i Säkra AB, säger Eva Pantzar Waage, VD för Säkrakoncernen.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra, får som man tidigare meddelat, in Adelis som huvudägare och förvärvar därmed huvuddelen av sina förmedlarkontor och bildar ett ledande förmedlarföretag med fokus på sakförsäkring, livförsäkring, pension och sparande.

– I vår nya bolagsstuktur är det viktigt med uppföljning och ekonomistyrning. Fredrik har erfarenhet från branschen och är perfekt för uppdraget, fortsätter Eva Pantzar Waage.

Fredrik Johansson kommer närmast från East Capital där han arbetat som CFO, dessförinnan hade Fredrik samma uppdrag på Hjerta.

– Säkra har en oerhört intressant tid framför sig där man ska gå från en bolagsstruktur med blandad rådgivningsexpertis till mer nischade enheter. Jag är övertygad om att det kommer bli positiva förändringar på många nivåer. Dels kommer det ge ökad effektivitet och utrymme för specialisering men även ge oss en möjlighet att ta fram, mäta och följa upp nyckeltal mellan enheterna, säger Fredrik Johansson.

För mer information kontakta

Eva Pantzar Waage
Koncern VD, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.