Om Säkra

Säkra tecknar ramavtal med iZafe för GPS-spårsändare

Genom avtalet får Säkras kunder, som en del i ett skadeförebyggande projekt med att minska antalet stölder, en leverantör av GPS-spårsändare i form av iZafe som är ett ledande företag inom personlig säkerhet och hälsoteknik.

Genom partnerskapet kommer till en början 17 000 kunder i olika organisationsförsäkringar att erbjudas GPS-spårsändare från iZafe och således förmånligare försäkringsvillkor med start 2020. iZafe ser stor potential i samarbetet då Säkra är framgångsrikt positionerade som ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning. Information om samarbetet mellan Säkra och iZafe kommer först att publiceras i medlemstidningar till några av Säkras entreprenadorganisationer, med uppskattningsvis 2000 läsare.

– Vi märkte en ökad efterfrågan från våra kunder för denna typ av produkt. Säkra arbetar tight med försäkringsbolagen i skadeförebyggande projekt, stölder är ett svårt område idag där man vill belöna dem som använder sig av GPS-spårning. Vi ville hitta en stabil och trygg samarbetspartner som liksom vi verkligen vill göra skillnad för kunderna och där fanns IZafe, säger Martina Joneson, Sakförmedlare och Kundansvarig på Säkra

– Det här är ett tydligt exempel på hur iZafe i nära samarbete med partners och kunder utvecklar produkter och koncept med tydlig kundnytta som stärker tryggheten. Vi ser fram emot att påbörja samarbetet och att skapa ett tydligt mervärde för Säkras kunder, säger Anders Segerström, VD iZafe.

GPS-spårare möjliggör realtidsspårning av värdesaker, fordon, och verktyg. Liksom övriga produkter i iZafes sortiment är GPS-spårarna användarvänliga, flexibla och webbaserade; vilket iZafes VD Anders Segerström lyfter fram som viktiga delar för att ligga i framkant i branschen.

– iZafe har förmågan att skapa träffsäkra lösningar inom flera produktområden som vänder sig till olika segment av marknaden. Kärnan i verksamheten är att vi kontinuerligt skapar enkla, personliga och innovativa trygghetslösningar som förbättrar människors vardag, såväl privat som yrkesmässigt, avslutar Anders Segerström, VD iZafe.

För mer information kontakta

Martina Jonaeson
070-109 80 07
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Segerström
070 875 14 12
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Izafe
iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag. Bolaget är noterat på NASDAQ First North Growth Market. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.