Om Säkra

Säkra startar storkundssatsning och ingår samarbete med Advinans

Säkra fortsätter att stärka sin position på marknaden och nu genom samarbete med Advinans – experter på digital rådgivning för både arbetsgivare och privatpersoner.

– Det här är startskottet för Säkras storkundssatsning där vi kommer få möjlighet att addera tjänster som helt digital administration, förmånsportal och robotrådgivning från Advinans, säger Eva Pantzar Waage, VD för Säkrakoncernen.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra och Advinans delar tillsammans visionen om att kunna erbjuda morgondagens pensionsrådgivning med kvalitet i fokus och enkel administration.

Genom samarbetet kommer Säkra och Advinans kunna bredda sina kunderbjudanden genom att addera delar ur varandras tjänsteutbud.

– Med Säkras samlade rådgivningskompetens kan vi säkerställa att alla våra kunder lättare får tillgång till personlig rådgivning, strategisk företagsrådgivning till ledning och ägare, sakförsäkringar samt möjlighet till bra upphandlade gruppförsäkringslösningar, säger Fredrik Burling, VD på Advinans.

På Säkra är man övertygade om att de större kundernas komplexa situationer och högt ställda krav kräver nya affärsmodeller. Behovet av samarbete kring kund där expertis från flera förmedlarkompetenser samverkar kommer bli allt vanligare.

– Advinans är ett bolag som imponerar med sina digitala lösningar. På Säkra har vi stark lokal förankring och personlig relation med våra kunder. Genom att addera digitala tjänster från Advinans blir kunderbjudandet mer komplett och framför allt till de större kundföretagen, förklarar Eva Pantzar Waage.

Säkra och Advinans kommer fortsatt vara verksamma under sina respektive rådgivningstillstånd vilket innebär att var och en ansvarar för respektive område inom rådgivningen som avtalats med kund.

För mer information kontakta

Eva Pantzar Waage
Koncern VD, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fredrik Burling
VD, Advinans
076 00 25 200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.