Om Säkra

Säkra rekryterar Hans Nord och startar Sakförmedling i Borås

Säkra är fortsatt inriktade på att attrahera branschens skarpaste förmedlare och rekryterar nu Hans Nord som sakspecialist till kontoret i Borås.

– Rekryteringen innebär att Säkra tar in bred kompetens och gedigen försäkringskunskap inom Sakområdet. Det är ett eftertraktat komplement till den fina Livkompetens Säkra redan har på orten, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef inom Säkra.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både företag och privatpersoner. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Hans Nord har med sina drygt 30 år i försäkringsbranschen en gedigen erfarenhet både inom Sak och Liv främst från Länsförsäkringar. Han har bland annat verkat som försäkringschef, distriktschef samt försäkringsförmedlare som franchisetagare.

– Säkra har påbörjat en mycket intressant resa både som organisation, för sina medarbetare och för sina kunder. I detta arbete är jag övertygad om att ett tillskott inom Sak på marknaden i Borås är viktigt. Säkras livspecialister som finns i Borås känner jag väl till sedan många år och ser fram emot att få arbeta tillsammans med, säger Hans Nord.

De senaste åren har Säkra haft en stark tillväxtresa tack vare en tydlig lokal närvaro. Genom väl definierade rekryteringar kommer Säkra säkerställa både Sak- och Livkompetens på samtliga verksamhetsorter för att bredda och fördjupa servicen till kunderna.

För mer information kontakta

Richard Nilsson
Tillväxtchef
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eva Pantzar Waage
Koncern VD, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.