Om Säkra

Säkra förvärvar ytterligare fem förmedlarbolag

Säkra fortsätter sin tillväxtresa och har under december månad förvärvat Collum Försäkring AB, Globala försäkringsförmedlare AB, Pensum Norrland AB, Insurify AB och Engla Försäkringsmäkleri AB. Under året har därmed Säkra förvärvat totalt femton (15) nya förmedlarbolag.

– Vi är stolta över att vi har lyckats attrahera så många förmedlarbolag till Säkra. För oss är det viktigt att hitta bolag som delar samma värderingar som Säkra med kunden i fokus och lokal närvaro. Vi ser ett fortsatt stort intresse i branschen av att vilja vara med och bygga Säkra 2.0, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef på Säkra.

I mars 2020 gick Adelis in som huvudägare i Säkra AB. Samtidigt förvärvades huvuddelen av Säkras förmedlarkontor för att bilda ett ledande förmedlarföretag med fokus på sakförsäkring, livförsäkring, pension och sparande. I och med detta blev merparten av förmedlarbolagen partners i Säkra.

Säkra har under året förvärvat ytterligare 15 nya förmedlarbolag för att stärka upp med mer kompetens, nya kunder och fler kollegor på utvalda orter. Bland de senaste förvärven finns Collum Försäkring AB, Globala försäkringsförmedlare AB, Pensum Norrland AB, Insurify AB och Engla Försäkringsmäkleri AB. Säkra har även rekryterat flera duktiga förmedlare och medarbetare under året som en del av bolagets tillväxtstrategi.

Adelis har lagt en aggressiv tillväxtstrategi och planen tycks hålla väl och Säkra planerar inte att slå av på takten under 2021.

– 2020 har varit ett utmanande år för oss alla med anledning av Covid-19. Vi har dessutom implementerat en helt ny organisation och är därför extra stolta över att vi har lyckats hålla uppe både aktivitet och resultat inom koncernen. Vi har lyckats väl under året med att attrahera flera nya förmedlarbolag och har inför 2021 ingått flera ”Letter of Intent” vilket känns mycket inspirerande och ligger helt i linje med vår fortsatta tillväxtstrategi. Vi ser fram emot att välkomna fler nya medarbetare och förmedlarbolag under 2021 till Säkra, säger Eva Pantzar Waage, VD och koncernchef på Säkra.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både företag och privatpersoner. Säkra har idag över 250 medarbetare på drygt 60 kontor runt om i Sverige och har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

För ytterligare information kontakta

Eva Pantzar Waage
VD och Koncernchef, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
Tillväxtchef
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.