Om Säkra

Säkra förvärvar verksamheten i TK Insurance Services AB

Säkra attraherar fortsatt branschens skarpaste förmedlare och förvärvar verksamheten i TK Insurance Services AB som ansluter till Säkrakoncernen från januari 2020.

– Detta innebär tillskott med stort kunnande inom sjö- och transportförsäkring vilket ger oss ytterligare möjlighet att bredda och fördjupa vår service till kunderna, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef för Säkrakoncernen.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt företag. Säkra har idag drygt 60 kontor runt om i Sverige och har en stark position med nöjda kunder och en tydlig förankring inom svensk industri.

TK Insurance Services AB startade förmedlarverksamheten under ledning av Thomas Kjellman 1999 och har sedan dess låtit rörelsen växa till att idag vara ett ledande förmedlarbolag inom sjö- och transportförsäkring.

Genom anslutningen till Säkra kommer TK Insurance Services AB kunna bygga vidare på befintlig verksamhet och inriktning samtidigt som man kommer få tillgång till Säkras samlade kompetens och systemstöd.

– Genom sammanslagningen med Säkra så kommer TK Insurance Services AB kunder att möta ett stärkt serviceengagemang samt en bredare kompetens inom sitt specifika område, säger Thomas Kjellman.

För mer information kontakta

Thomas Kjellman
0708-68 15 01
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Richard Nilsson
Tillväxtchef
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.