Om Säkra

Säkra förvärvar PensionsOptimering i Skåne AB

Säkra attraherar fortsatt branschens duktigaste förmedlare och förvärvar PensionsOptimering i Skåne AB. Förvärvet innebär att Säkra nu ytterligare stärker sin position i södra Sverige.

– Vi är mycket glada över att välkomna medarbetarna inom PensionsOptimering i Skåne AB till oss på Säkra. Tillsammans blir vi nu ännu starkare i Skåne med de kontor PensionsOptimering i Skåne AB har i Helsingborg, Ängelholm och Ystad, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef för Säkra.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både företag och privatpersoner. Säkra har idag över 250 medarbetare på drygt 60 kontor runt om i Sverige och har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

PensionsOptimering i Skåne AB startade verksamheten 1999 har en gedigen erfarenhet inom Liv-och pensionsområdet där man hjälper privatpersoner samt små och medelstora företag med allt från pensionsplanering och sparande till hälsoförsäkringar. PensionsOptimering i Skåne AB har kontor i Helsingborg, Ängelholm och Ystad.

– Säkra har påbörjat en mycket spännande resa som vi gärna vill vara med på. Det känns motiverande att få möjlighet att vara en del av en organisation med många duktiga medarbetare som arbetar mot samma mål, har stort driv och entusiasm, säger Pähr Thörnqvist, PensionsOptimering i Skåne AB.

Genom anslutningen som partner i Säkra kommer PensionsOptimering i Skåne AB bygga vidare på befintlig verksamhet och inriktning samtidigt som man nu får tillgång till Säkras centrala stöd, kompetens och hantering. Detta frigör tid för att kunna fokusera ännu mer på kundrelationerna och vidareutveckla det redan fina kunderbjudandet.

– Det är viktigt för oss i vår nya företagsstruktur, och för att vi ska kunna nå våra mål, att vi avlastar våra kontor med administration. Det gör att våra medarbetare fullt ut kan fokusera på våra gemensamma kunder och säkerställa att de nu får ta del av hela det produkterbjudande som Säkra har att erbjuda, säger Eva Pantzar Waage, VD och Koncernchef på Säkra.  

För ytterligare information kontakta

Richard Nilsson
Tillväxtchef
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eva Pantzar Waage
VD och Koncernchef, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pähr Thörnqvist
Partner, PensionsOptimering i Skåne AB
0733-17 70 90
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.