Om Säkra

Säkra förvärvar Hum.Ek Försäkring AB till Uddevalla

Säkra fortsätter målmedvetet att förvärva verksamheter på utvalda orter för att säkerställa ett heltäckande kunderbjudande.

– Genom förvärvet av Hum.Ek stärker Säkra upp kontoret i Uddevalla. Vi är mycket glada över att Kent Holmberg väljer att komma till oss på Säkra, säger Richard Nilsson, Tillväxtchef för Säkra.

Kent Holmberg som är ägare av Hum.Ek Försäkring AB har en gedigen erfarenhet av Livförmedling och då främst inom tjänstepensionsområdet för företag.

– Eftersom Säkras kontor i Uddevalla arbetar främst med sakförmedling har det varit naturligt för mig att samarbeta med dem för att kunna erbjuda mina kunder en helhetslösning. Vi har utvecklat ett mycket nära samarbete varför det nu kändes som ett naturligt steg för mig att bli partner i Säkra, säger Kent Holmberg.

Säkra har ett uttalat mål att expandera kraftigt och ser förvärvet som ett utmärkt exempel på att Säkra ser till kundens hela behov och stärker upp med kompetens inom både Sak- och Livförmedling på de orter där man har verksamhet.

– När det finns passande samarbetspartners på orten blir det naturligt att erbjuda den verksamheten ett partnerskap inom Säkra. Vi säkerställer att vi har en samsyn på hur vi tillför kundvärde för att kunna erbjuda en helhetslösning på alla orter där Säkra finns, säger Eva Pantzar Waage, VD och Koncernchef på Säkra.

Genom anslutningen till Säkra kommer Hum.Ek kunna bygga vidare på befintlig verksamhet och inriktning samtidigt som man kan addera kundvärden, förmedlarkompetens och få tillgång till Säkras centrala stöd.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både företag och privatpersoner. Säkra har idag över 250 medarbetare på drygt 60 kontor runt om i Sverige och har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

För ytterligare information kontakta

Richard Nilsson
Tillväxtchef
0703-28 48 46
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eva Pantzar Waage
VD och Koncernchef, Säkra AB
0708-87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.