Om Säkra

Fredrik Käll ny Operativ chef för Säkrakoncernen

Säkra tar nästa steg för att ytterligare stärka sin position på marknaden och rekryterar Fredrik Käll som Operativ chef samt ansvarig för affärsområdet Liv och Pension.

– Med sin gedigna kunskap kring affärsupplägg, marknaden och sitt stora kontaktnät inom branschen kommer Fredrik vara en viktig resurs i att leda konsolideringen och Säkras vidareutveckling. Vi har arbetat tillsammans under många år och jag värdesätter honom mycket både som person och kollega, säger Eva Pantzar Waage, VD för Säkrakoncernen.

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner samt små och medelstora företag med specifika behov. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

I förlängningen av att Säkra AB förvärvar huvuddelen av sina förmedlarkontor och bildar ett ledande förmedlarföretag med fokus på sakförsäkring, livförsäkring, pension och sparande rekryteras Fredrik Käll som Operativ chef samt ansvarig för affärsområdet Liv och Pension.

Fredrik Käll kommer senast från Max Matthiessen, där han har arbetat som Försäljningschef mot mindre och medelstora kunder under knappa fem år.

– Jag ser fram emot utmaningen att vara med och leda Säkra in i nästa fas och är övertygad om att vi kommer ha en mycket intressant tid framför oss. Med ny kapitalstark huvudägare i form av Adelis kommer vi ha goda förutsättningar att öka såväl volymer som produktutbud, säger Fredrik Käll.

För mer information kontakta

Eva Pantzar Waage
Koncern VD, Säkra AB
Tel: 0708 87 62 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.