Om Säkra

Nätverk

Säkra är medlem i Eubronet, European Brokerage Network, som är en grupp europeiska försäkringsförmedlare, vilka alla är väl etablerade på sina respektive marknader. Eubronet antar endast en förmedlarorganisation per land och för Sveriges räkning är det alltså Säkra.

Eubronets filosofi är att erbjuda en internationell och personlig service i varje land där en medlem i nätverket är etablerad. Medlemsbolagen erbjuder varandra lokala expertis med särskild kunskap om de juridiska egenheter och krav som finns på den lokala marknaden.

Dessutom kan Eubronetförmedlare erbjuda tjänster inom andra marknader där de har varit aktiva av historiska eller yrkesmässiga skäl t ex: Afrika, Mellanöstern, Sydamerika, USA, Australien och Fjärran Östern.

Läs mer på Eubronets hemsida:
http://www.eubronet.com

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.