Om Säkra

Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar.

Vi omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som är specialiserade inom olika områden och branscher och samverkar under det gemensamma varumärket Säkra. Vårt samarbete optimerar kvalitet- och kompetensutveckling och ger oss tillgång till mer än 280 kollegor med många olika specialiteter inom sak- och livförsäkring samt finansiell rådgivning.

Vårt grundläggande mål är att alltid tillvarata kundens intressen och bidra till våra kunders utveckling genom vår kompetens och erfarenhet. Bland våra kunder finns små och medelstora företag och organisationer samt privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god lokal service.

Våra försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket. Dessutom är vi medlemmar i branschföreningen Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM).

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.