Företag

Småföretag

Som företagare är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd. Samtidigt vet vi att du förmodligen har annat att tänka på än paragrafer, villkor och premier. Därför har vi tagit fram en anpassad företagsförsäkring för dig och din verksamhet som vi kallar för Säkra Firman.

I Säkra Firman skyddas du mot de vanligaste problemen som inbrott, stöld, brand och skadegörelse. Men eftersom vi vet att det dyraste ofta inte är själva skadan utan avbrottet den orsakar, får du också ersättning för förlorade intäkter om något händer. Dessutom ser vi till att det eventuella avbrottet blir så kort som möjligt, tack vare en dedikerad skadehantering som snabbt tar hand om ärendet. Utöver företagsförsäkringen kan du även komplettera ditt skydd med anpassade försäkringar för fastigheter, vd- och styrelseansvar, tjänsteresor, cyberrisker och transporter.

Vill du veta mer?

 0770 - 33 99 69
 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss, vi svarar inom 24 timmar.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.