Företag

Om företaget gör fel

Om ert företag blir skadeståndsskyldigt för person- eller sakskada enligt allmänna skadeståndsrättsliga regler ersätter en ansvarsförsäkring skadestånds-, utrednings-, förhandlings- och rättegångskostnader.

Försäkringen kan ersätta exempelvis ombudsarvoden, kostnader för utredning och bevisning samt rättegångskostnader vid tvister som kan prövas av tingsrätt med flera rättsinstanser. Försäkringen kan även tecknas för skattemål.

Ansvarsförsäkringar är viktiga för exempelvis konsulter som oftast försäkrar sitt ansvar för ren förmögenhetsskada tex byggkonstruktörer, arkitekter, mäklare och andra slag av rådgivare.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.