Företag

Skydd för er verksamhet

Säkra hjälper även till att försäkra er verksamhet och egendom. Lokaler, verktyg, fartyg, hamnar, transporter samt lätta och tunga fordon. Vi har kontor på cirka 50 orter över hela landet och hjälper er att teckna och administrera ert försäkringsskydd.

Industrier och företag utvecklas och förändras hela tiden vilket medför att även riskhanteringens förutsättningar ändras. Att välja rätt försäkring skapar den trygghet och arbetsro som är så viktig för att du ska kunna fokusera på företagets verksamhet. Vi har bred kompetens när det gäller att analysera vilken försäkringsomfattning ditt företag behöver.

Våra kunder har stor spännvidd när det gäller verksamhetsområden. Det ställer stora krav på oss som försäkringsförmedlare och vi ser till att vår kompetens ständigt står i fokus. Samtliga anställda genomgår kontinuerligt både intern och extern fortbildning inom sina olika specialområden.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR