Företag

Gruppförsäkring – bra skydd till bra pris

Är ni flera anställda eller organiserade genom en förening erbjuder Säkra gruppförsäkring. Det är en försäkringsform som ger er ett skydd till bra pris. Du som arbetsgivare tecknar ett gruppavtal med oss, och ger sedan din anställda möjlighet att ansluta sig.

Gruppförsäkringar ger ett ekonomiskt grundskydd som kompletterar samhällets skydd. Med en personligt anpassad gruppförsäkring får man ett bra skyddsnät till en rimlig kostnad. Säkras gruppförsäkringar täcker de vanligaste händelserna som man kan behöva försäkra sig mot. De kan gälla för bara en själv eller inkludera familjen.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.