Företag

Gruppförsäkring – bra skydd till bra pris

Är ni flera anställda eller organiserade genom en förening erbjuder Säkra gruppförsäkring. Det är en försäkringsform som ger er ett skydd till bra pris. Du som arbetsgivare tecknar ett gruppavtal med oss, och ger sedan din anställda möjlighet att ansluta sig.

Gruppförsäkringar ger ett ekonomiskt grundskydd som kompletterar samhällets skydd. Med en personligt anpassad gruppförsäkring får man ett bra skyddsnät till en rimlig kostnad. Säkras gruppförsäkringar täcker de vanligaste händelserna som man kan behöva försäkra sig mot. De kan gälla för bara en själv eller inkludera familjen.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR