Företag

Ett friskt företag är ofta ett lönsamt

I genomsnitt är svenskar i arbetsför ålder sjukskrivna ca 30 dagar per år, enligt information från Försäkringskassan. Detta medför stora direkta och indirekta kostnader. Det innebär dessutom en extra stor risk för dig som småföretagare, eftersom ni är färre som kan ”täcka upp” för en sjukskriven medarbetare. Du kan spara mycket pengar på att hålla dina anställda friska.

Säkra hjälper ert företag teckna en optimal lösning utifrån ert företags behov. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring och även rehabiliteringsförsäkring. Om någon anställd drabbas av sjukdom eller skada har du som arbetsgivare ett ansvar att hjälpa din personal tillbaka till arbetet.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.