Företag

Ett friskt företag är ofta ett lönsamt

I genomsnitt är svenskar i arbetsför ålder sjukskrivna ca 30 dagar per år, enligt information från Försäkringskassan. Detta medför stora direkta och indirekta kostnader. Det innebär dessutom en extra stor risk för dig som småföretagare, eftersom ni är färre som kan ”täcka upp” för en sjukskriven medarbetare. Du kan spara mycket pengar på att hålla dina anställda friska.

Säkra hjälper ert företag teckna en optimal lösning utifrån ert företags behov. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring och även rehabiliteringsförsäkring. Om någon anställd drabbas av sjukdom eller skada har du som arbetsgivare ett ansvar att hjälpa din personal tillbaka till arbetet.

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR