E-tjänster

E-tjänster

Försäkringar

I Säkras webbaserade kundvårdsprogram kan du se dina försäkringar och få en dagsfärsk totalbild av ditt försäkringsengagemang. Här ser du utvecklingen på ditt pensionsengagemang och kan göra egna pensionsprognoser.

WEBCAP       LEO

Grupplösningar

Tillhör du ett företag eller en organisation som erbjuder era kunder, anställda eller medlemmar en skräddarsydd försäkringslösning? Då finner du det som är aktuellt för just er under Säkras webbsida för Grupplösningar.

GRUPP

Amica Pensionsstiftelse

Du som är anställd eller företagare med stor eller liten verksamhet och har valt att pensionsspara i Amica Pensionsstiftelsen, som är en så kallad andelsstiftelse, kan se utvecklingen på ditt pensionskapital här.

NORD - LOGGA IN DEPÅ

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra använder kakor (cookies) på sakra.se för att samla in statistik om webbplatsen.
LÄS MER JAG ACCEPTERAR KAKOR