Rekrytering

Administrativ assistent i Västerås

Vi söker en ny medarbetare med framåtanda och en förkärlek för administration!
Vill Du hjälpa oss i vår målsättning att ha försäkringsbranschens nöjdaste kunder?

Säkra är sedan 1985 en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar.
Säkra har ca 50 kontor i Sverige med 200 medarbetare. Hos oss på Säkra Västerås är vi idag 12 medarbetare med en önskan om att bli fler.

Med engagemang, erfarenhet och kreativitet skapar vi moderna helhetslösningar för våra kunder - och oftast har vi roligt under tiden!

Vi söker nu en medarbetare som gillar kundkontakt och som är duktig på att uttrycka sig i tal och skrift. Du kommer att administrera och hjälpa våra kunder inom pensions- och företagsförsäkringar. Har du administrativ- och dataerfarenhet sedan tidigare är det meriterande.

Vill Du veta mer går det bra att höra av sig till Mattias Carlsson (076-0501006) eller Robert Strand (070-7984595)

Maila ditt CV med foto tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. resp. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 13/7.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön

Enligt ök.

Om anställningsvillkor

Dagtid

Kontaktinformation

Mattias Carlsson
076-0501006
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Robert Strand
070-7984595
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BESÖK KONTORET I VÄSTERÅS

Säkra
Box 16247
103 24 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är ett av Sveriges största oberoende varumärken inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.