Säkra Vetlanda AB söker Livassistent

Är du en strukturerad och noggrann lagspelare som söker ett jobb där du har stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi det för dig!

Om tjänsten

Säkra Vetlanda AB tillhör Säkrakoncernen och är ett litet företag med starkt kundfokus. Vi erbjuder dig en arbetsplats med ständigt nya utmaningar. Det erbjuds möjlighet att arbeta deltid (min 75%).

Vi eftersträvar samarbete och har en stark team känsla. I företaget är vi i nuläget två livförsäkringsförmedlare och två livassistenter, där din roll är att bistå LIV-förmedlaren med administration samtidigt som du kan sköta löpande affärer. Du kommer att ha mycket kundkontakt, främst över telefon och mail, men även fysiska möten beroende på hur du själv vill utvecklas. Större delen av våra kunder är små till medelstora privatägda bolag utan kollektivavtal där vi bistår med försäkringsupplägg fokuserat på tjänstepensioner och personalrelaterade försäkringar.  Vi är lyhörda och flexibla i vårt arbetsätt och mot våra kunder. Vi erbjuder
även investeringsrådgivning mot både företag och privatpersoner.

Tjänsten är en provanställning med tillträde snarast.
Säkras kontor är beläget Storgatan 23, Vetlanda.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som administratör och din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara ett stöd till LIVförmedlaren. Arbetet består av mycket varierande arbetsuppgifter från ibland enkla uppgifter till uppgifter som kräver ett stort spann av försäkringskunskaper och god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska. Du kommer att vara kontaktperson för personalförändringar hos kundföretagen och boka möten med befintliga kunder till LIV-förmedlaren.

Din profil

Som person är du en lagspelare som känner lojalitet till ditt team. Du är noggrann, strukturerad, tar ansvar för ditt arbete och klarar av att leverera i tidvis högt arbetstempo. Varierande arbetsuppgifter motiverar dig och du har en förmåga att lätt växla mellan uppgifterna. Vidare är du serviceinriktad och lyhörd för kunders och kollegors behov. Vi ser att du har god datavana och talar svenska flytande med goda kunskaper i Engelska. Det är önskvärt med tidigare försäkringskunskap eller erfarenhet från branschen.

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför ansöka snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att maila ditt CV och ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stefan Volmerdal på telefon 070 831 9452.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.