Säkra i Varberg söker Försäkringsförmedlare Sak

Är du en strukturerad och noggrann lagspelare som söker ett jobb där du har stort eget ansvar, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter? Då har vi något för dig!

Vår verksamhet

Säkra i Varberg är ett kontor som arbetar med sakförsäkring samt liv- och placeringsrådgivning. Våra kunder finns främst i Halland med omnejd. Kontoret har funnits sedan 2008 och har en stark marknadsposition i området.

Arbetsuppgifter

Som sakförmedlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att erbjuda våra tjänster till nya och befintliga kunder. Du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder men kommer även att aktivt bearbeta nya kunder.

Vem är du?

För att lyckas i jobbet bör du ha en hög social kompetens och förmåga att på ett strukturerat sätt kunna jobba mot uppsatta mål. Du brinner för försäljning och tar enkelt kommando i kundrelationer. Din kommunikationsförmåga är alltid på topp och du engageras av nya utmaningar.

Kravprofil

Vi söker sakförmedlare med minst 2 års branscherfarenhet. Vi ser med fördel på sökande som har en befintlig affär.

Anställning

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten genom att e-posta Ditt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Vid frågor kontakta Richard Nilsson, 070-32 848 46 eller e-posta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .
Svar önskas innan den 7 Januari.

Certifierade enligt lagkrav

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket.

Branschfakta

I Sverige finns det ca 200 försäkringsbolag och 1000 förmedlarbolag. Säkra är en av branschens största försäkringsförmedlarkedjor.

Kundservice

För oss på Säkra är det viktigt att ha nöjda kunder. Är du missnöjd med den service du fått, kontakta det Säkrakontor där du är kund.